logo rakys
bannerquisom
bannerquisominterior

El Centre de Fisioteràpia i Salut RAKYS va néixer l’any 2004, però abans de tirar endavant aquest projecte, vaig estudiar fisioteràpia a la Universitat de Vic, on vaig tenir l’honor de formar part d’una primera promoció apadrinada per l’il·lustre escriptor Miquel Martí i Pol.

La il·lusió transmesa pels nostres docents s’ha vist reflectida a cada moment al llarg de la història de RAKY’S, on la premissa fins avui ha estat formar-se i créixer juntament amb les necessitats i demandes de la població.

Ben aviat, després d’haver treballat en diferents llocs com a fisioterapeuta, amb 23 anys vaig tenir la necessitat de tenir un lloc on pogués aplicar els meus coneixements per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones que m’envoltaven. Encara recordo quan la gent deia que venia a la massatgista i jo els explicava que era fisioterapeuta. Llavors em deien “però fas massatges, oi?” O era la noia del carrer de Baix (lloc on es localitza el centre de fisioteràpia).

A poc a poc, amb el pas dels anys, la població ha anat veient i experimentant la necessitat d’un servei d’aquestes característiques.

També he de recalcar, perquè així ho sento, que el municipi d’Alcarràs em va acollir amb els braços oberts i em va brindar la confiança i el respecte per començar un projecte, malgrat la meva curta edat, cosa que agrairé tota la vida.

Amb el suport dels meus pares i germans, que em van donar tota la força per començar, vaig iniciar aquest nou camí, que no sabia quin rumb agafaria.

Avui, la fisioteràpia, per a mi, a part d’una feina, és una passió en què cada dia aprenc coses noves que em fan créixer com a persona i professional.

No sé què ens depararà el futur, però avui puc dir que sóc una persona molt afortunada perquè faig el que m’agrada, sé que funciona i sempre tinc la meva família al costat, donant-me suport i confiança en els nous reptes.